Aurareading

Een aurareading is voor iedereen die meer inzicht wil in zijn/haar ontwikkeling, levensthema’s en kwaliteiten.

 

Een aurareading is een intuïtieve waarneming van de energie van jou en de interactie met je omgeving. Het is een stroom praktische informatie van je uitstraling;  een momentopname tegen de achtergrond van het verleden en met verwijzingen naar de toekomst. In je energieveld is deze informatie te zien. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief, eigen antwoorden te vinden op je vragen.

 

Een aurareading werkt inzicht gevend. Zonder oordeel geeft een aurareading je inzicht in je sterke kanten, je kwaliteiten en hoe die tot uiting komen in je leven. Ook kan het inzicht geven in terugkerende patronen of beperkende ideeën over jezelf (waar houd je jezelf (onbewust) tegen).

Het brengt je bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken.

 

Daarnaast is het heel helend om op deze manier “gezien” te worden. Je wordt helemaal gezien, in alle delen waar je jezelf tegenkomt, waarom je de dingen doet zoals je ze doet,  in alles wat je voelt, ervaart en uitstraalt, in je kracht en je kwaliteiten.

 

Tijdens de aurareading zitten we tegenover elkaar en heb ik mijn ogen gesloten. Hierdoor kan ik me goed concentreren. Je hoeft helemaal niets te doen of zeggen, integendeel zelfs. In stilte kan de stroom aan informatie vloeiend doorkomen. Aan het einde van ieder chakra is er ruimte voor eventuele vragen.

Tijdens een aurareading worden er ontzettend veel onderwerpen aangeraakt en het is dan ook verstandig om hierna rust en ruimte te hebben voor jezelf, zodat alles kan landen. Je kunt een geluidsopname maken van de reading, zodat je later alles nog eens rustig terug kunt luisteren. 

 

Een aurareading duurt anderhalf tot twee uur