Energetische healing

Een energetische healing is voor iedereen die behoefte heeft aan meer balans, liefdevolle aandacht en heling. Met een healing kan de balans in het lichaam worden hersteld. Door blokkades in het energieveld te behandelen, krijgt het lichaam de ruimte om te herstellen. De energie gaat weer stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Energetisch healen gaat naar de kern van jouw klacht of probleem en is geen symptoombestrijding. Een energetische healing werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel en zit ik achter je. Ik maak contact met jouw energieveld en creëer energetisch een optimale sfeer, een sacred space. Tijdens deze healing wordt afgestemd op zielsniveau en via contact met de kosmos komt de juiste frequentie healingenergie de sacret space binnen. Ik fungeer als een doorgeefluik van energie.

 

Iedereen voelt of ervaart iets anders tijdens een behandeling, omdat de energie per persoon wordt afgestemd. Je voelt bijvoorbeeld warmte of kou in bepaalde delen van je lichaam, energie die door je heen stroomt, onrust of emoties die loskomen, diepe ontspanning. Soms ervaar je vrijwel niets, wat niet wil zeggen dat er dan niets gebeurt. De energie doet wat nodig is. Het is nooit hetzelfde, wel altijd liefdevol. Je ontvangt en ervaart datgene wat je op dat moment nodig hebt.

 

Een afspraak voor een energetische healing duurt 45 minuten en kan zowel in mijn praktijk in Mook plaatsvinden als op afstand via Skype.