Helende massage

Een helende massage is voor iedereen die behoefte heeft aan meer ontspanning, liefdevolle aandacht en heling. Door lichamelijke blokkades bij hoofd, nek en schouders en blokkades in het energieveld te behandelen, krijgt het lichaam de ruimte om te herstellen. De energie gaat weer stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Een helende massage werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Tijdens deze behandeling zit je op een massagestoel, waarbij hoofd, nek en schouders worden gemasseerd. Tegelijkertijd neem ik energetisch waar, waar zich in jouw gehele systeem energieblokkades bevinden. Hierbij wissel ik methodes van fysiek masseren en energetisch behandelen af. Deze unieke combinatie van massage en energetische heling helpt de energie te laten stromen en eventueel herinneringen, emoties en gedachten naar boven te laten komen. In plaats van de aandoening "weg te masseren" is er ruimte om in het lichaam compleet te voelen en te ervaren wat er is. 

Het gaat om herkenning, erkenning en bewustwording. Als je hiervoor openstaat, kan deze massage diep doorwerken op meerdere niveaus.  Dit alles gebeurt met gefocuste, zachte aandacht, zonder oordeel en desgewenst met begeleidende informatie. Het kan je inzicht geven in wat er op dit moment speelt in je leven en hoe je met jezelf omgaat. Ik masseer vanuit mijn gevoel en gebruik mijn intuïtie om de juiste behandeling af te stemmen. 

Een afspraak voor een helende massage duurt 30 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Mook.