Over mij

Mijn naam is Marlou Helène Donné (1990).

 

​Healen en aurareaden voelt voor mij niet als werken. Het is wie ik ben.

Ik zie en voel op een dieper level dan hoe er over het algemeen gecommuniceerd wordt. Dat maakt dat ik er heel veel energie van krijg op het moment dat dit naar de oppervlakte kan komen.

Wanneer ik met mensen in contact ben ga ik graag de diepte in. De dieper liggende gevoelens zijn voor mij al zichtbaar en komen daardoor makkelijk naar boven. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om mensen dieper in contact te brengen met zichzelf en vind het belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen. 

Al van kinds af aan had ik het gevoel anders te zijn. Ik voelde me diep verbonden met de natuur en had soms moeite met de wereld om me heen. Veel aanpassen en snel zorgen voor mensen om me heen, maakte dat ik mijn eigen grenzen maar moeilijk kon voelen. Ik ben van mening dat je een ander pas kunt helpen als je dat eerst voor jezelf kunt doen. En zo heb ik dat gedaan en doe ik dat nog steeds. Steeds dichter naar mijn eigen kern, liefdevoller, meer inzicht en ruimte voor heling. 

 

Van 2014 tot 2020 heb ik de opleiding Intuïtie Practitioner gevolgd aan het Centrum voor Effectieve Intuïtie te Haarlem. Inmiddels heb ik dit intensieve leertraject afgerond en mag ik mezelf professioneel aurareader noemen. 

Helène Healing is een verlengstuk van mezelf, waarin ik een ander iets waardevols hoop mee te geven. Alles wat ik heb geleerd in mijn eigen ontwikkeling wil ik delen. De kennis en ervaring mag verder stromen. Ik wil me verbinden, blijven groeien en anderen helpen groeien. Het brengt me warmte in mijn hart, wetende dat ik een ander kan begeleiden in het proces die ik zelf ook doormaak en doorgemaakt heb.

A healer is not someone that you go to for healing.

A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself.